Årets första intervallpass på rullskidor avklarat

2*15 min stakning på 4:or. Kändes OK, jobbigt både för muskler och flås. Körde med Kraftstaven 165 cm (jag är 187 cm). Känns som rätt längd. Blir kanske den staven i vinter. 172 cm är i a f helt klart för långt för mig. 


Det grillas mycket korv i sommar. Idag blev glöden top notch. 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Årets första intervallpass på rullskidor avklarat

 1. Richard skriver:

  Vill börja med att tacka för en bra blogg, du är en bra inspiration och förebild, som idrottare men inte minst som familjefar!

  En fråga bara, vilken intensitet kör du på de långa intervallerna? Är de alltid i A3?

  Med vänlig hälsning

  Richard

  • Erik Wickström skriver:

   Tack, kul att att höra! Jag kör ofta runt tröskel på långa intervaller. När jag kör med finåkare brukar jag dock hänga med så länge det går, för att det är kul och utmanande. Då är pulsen högre. Det kallar Rickard Bergengren och jag för ”supertröskel” 🙂

Kommentarsfältet är stängt.