Rullskids-SM i Norrköping med kameran

Jag gillar grusväg när jag springer med joggingvagn

Jag gillar grusväg när jag springer med joggingvagn

Vi sov i en liten stuga på Norrköpings camping natten torsdag till fredag och tog ytterligare en dag på Kolmården. Bra idag igen. Framförallt att se entusiasmen i barnen ögon, men även bl a rovfågelsshowen. Imponerande.

Av en händelse (faktiskt) gick rullskids-SM i Norrköping igår, så jag åkte iväg från Kolmården några timmar för att ta ett gäng bilder. Jag tog några hundra, de kommer senare.

Maj vaknade f ö innan klockan sex och kunde inte somna om när vi bodde i campingstugan. Vad gör man då, när man bor i ett enda rum och vill att Astrid och Ida ska sova vidare? Och man vet att Maj behöver sova lite till för att vara pigg under dagen? Jo, men tar en löptur på 40 min joggingvagnen. Skönt att träna igen!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.