Läger i Grövelsjön sommar och vinter

Nu är det sista chansen att anmäla sig till till Vasaloppslägret på barmark i Grövelsjön 28-31 augusti. Inbjudan syns nedan, länk för mer information och anmälan finns på www.barmarksläger.se.

Till vinterlägret 26-29 jan har det redan kommit in många anmälningar. Läs mer om det lägret här.

Grövelsjön

Grövelsjön

Vasaloppsläger barmark söndag 28 augusti till onsdag 31 augusti
Grunden för en framgångsrik skidsäsong och ett lyckat Vasalopp läggs med barmarksträningen. STF Grövelsjön Fjällstation inbjuder till ett fullspäckat träningsläger i en storslagen fjällmiljö tillsammans med Vasaloppscoachen Erik Wickström.

STF Grövelsjön Fjällstation tillsammans med Vasaloppscoachen Erik Wickström bjuder in till ett barmarksläger riktat till dig som vill vässa skidformen inför kommande vinter. Praktik och teori blandas i form av härliga träningspass och inspirerande föredrag.

Bekvämt boende på fjällstationen där träningen börjar direkt utanför dörren. Höstfjället glöder och färgprakten inbjuder till träningsglädje i ett enastående landskap. När det är dags för måltider slår vi oss ner vid dukat bord och avnjuter frukostbufféer för alla smaker, välkomponerade luncher och välsmakande middagar i härlig gemenskap.

Vad ingår:
Ospecificerad logi med del i 2-4 bäddsrum, träning med Vasaloppscoach, föreläsningar & helpension med middag från ankomstaden till lunch avresedagen.

Exempel på innehåll:

•Löpning – Teknik, intervall och distans i storslagen fjällmiljö
•Skidgång
•Styrketräning för skidåkare
•Cykel och rullskidor för den som vill och har egen utrustning
•Teori – Träningslära, träningsplanering och nutrition
•Utrustning – Tips om material för skidåkning och rullskidåkning

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.