Fem mille

John Enander och Samuel Hoof. Bilden har väldigt lite med texten att göra, men de här två pojkarna är nya i UIF långlopp. Kul!

John Enander och Samuel Hoof. Bilden har väldigt lite med texten att göra, men de här två pojkarna är nya i UIF långlopp. Kul!

Jag såg precis på räknaren i högerspalten på bloggen att antalet sidvisningar sedan första inlägget i juni 2010 har passerat 5 000 000. Kul att ni hittar hit! Jag har också sett att några tusen har klickat på filmerna där jag stakar som jag lade ut för ett par dagar sedan. Jag får fila lite på tekniken och lägga ut nya filmer vid ett senare tillfälle.

Denna vecka tränar jag sparsamt inför Ultravasan på lördag. 30-60 min per dag mån-tors. Sedan blir det nog ingen träning i morgon, mest av praktiska skäl med resa etc.

Jag gav en rullskidslektion i tisdags och det blir även en i nästa vecka. Det har som sagt varit betydligt fler rullskidslektioner i år än tidigare år, även om det inte går att jämföra med intresset vintertid. Apropå vintertid så håller jag på att sätta upp mina dagar för teknikträning och skidkvällar till vintern. Hoppas få klart allt i nästa vecka. Återkommer med datum.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.