Startnummer 1700

Det var kul att komma till Mora och Sälen idag. Det är lite Vasaloppsstämning, fast väldigt mycket mindre folk i rörelse. Starten går kl 05.00 i morgon och loppet går att följa på Vasaloppets hemsida, i deras app och via SMS. Jag har startnummer 1700. Tobias och Martin kommer också att uppdatera via min Facebook.

Vid starten av Ultravasan 90

Vid starten av Ultravasan 90

Jag kommer att dricka Skip sportdryck utan koffein i morgon. Och ta geler med koffein, samt eventuellt barer och cashewnötter.

Jag kommer att dricka Skip sportdryck utan koffein i morgon. Och ta geler med koffein, samt eventuellt barer och cashewnötter.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Startnummer 1700

 1. Lars Bern skriver:

  Grymt jobbat!!! Såg ut som att du gick ut lite för optimistiskt, hittade sen ett jämnare tempo, lite schaktning mot slutet men krigar ända in för att fixa sub-7h. Stort grattis till en imponerande prestation!

 2. Janne skriver:

  Grattis till sjukt bra placering och tid. Gissade ju på 21:a men var ju inte ens nära, 13:e, det är bra det. Ser fram mot The Story.

 3. Jacob skriver:

  Stort grattis till en enormt stark insats!

 4. Erik Wickström skriver:

  Tack! Jag kroknade rejält strax innan Oxberg och sedan var det en kamp in i mål. Vid skylten 6 km kvar insåg jag att sub 7 skulle vara möjligt om jag ökade, och jag lyckades hålla bra tempo därifrån in till mål och spurtade även om en i Auklandsbacken.

Kommentarsfältet är stängt.