13:e i Ultravasan

13:e man i Ultravasan 90 på 6:57:56. Tack vare dessa killar. Så otroligt nöjd. En stor seger på många plan. Det överlägset hårdaste jag gjort i idrottsväg. Nu ska det firas.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till 13:e i Ultravasan

 1. Patrik stark skriver:

  Imponerande!! Jag har följt din blogg i många år och du inspirerar verkligen till träning!

 2. tobias skriver:

  Fantastisk insats, grattis!

 3. Felicia skriver:

  Grymt! Grattis!

 4. Lars Bern skriver:

  Världsklass!

 5. Markus Q skriver:

  Stort grattis, starkt!

 6. mikael78 skriver:

  Helt enormt. Vilken talang du är!

 7. Niklas Solsjö skriver:

  Gött Erik! Du är en hårding👍

 8. Erik Wickström skriver:

  Tack ska ni ha! En tips till er som vill springa: Se till att köra långa och många långpass, annars är det en smärta utan dess like sista 3 milen 🙂

  • Lars Bern skriver:

   Precis. Pga knäskada förra sommaren fick jag inte in så många och så långa pass som jag hade tänkt. Gjorde som sagt ont sista två milen.

   • Erik Wickström skriver:

    Jag tänkte på ditt tips du lämnade på bloggen och förstod att du också hade det kämpigt på slutet. Backarna ner mot vasslan är verkligen tuffa för framsida lår. Och oväntat med en snutt asfalt precis efter Evertsberg. Du får satsa på löpning och skidåkning parallellt i vinter och sedan springa BUM i maj.

   • Lars Bern skriver:

    BUM har funnits i tankarna. Ligger tyvärr ofta runt dotterns födelsedag 29 maj och nu i år blev det Ultrabirken som gav mersmak och känslan att vilja göra igen. Med Ultravasan var det inte direkt så att man kände att det här måste jag göra om nästa år. Hur känner du så här dagen efter? Förutom muskler och leder då 😉

   • Erik Wickström skriver:

    29 maj är ett bra datum om man kan sin NileCity. Trots att kroppen är ett ras kan jag tänka mig att springa igen, men i så fall betydligt bättre löptränad. Hade varit kul att sikta på topp 10.

Kommentarsfältet är stängt.