Skidkvällar i Borås 16, 17, 23 och 31 jan

För åttonde året i rad är dags för Borås skidskola i vinter. I dagsläget är fyra kvällar inplanerade, för nybörjare måndag 16 januari och för dig med mer skidvana tisdag 17 januari, måndag 23 januari och tisdag 31 januari. Oavsett vilket dag du väljer kan du se fram emot en lärorik, inspirerande och rolig kväll!

Vi träffas i ”nya vallaboden” på Borås skidstadion och upplägget ser ut så här:

17.30: Vallagenomgång och vallahjälp för de som behöver. Valla finns som räcker till alla. Kom gärna med skidorna i ordning, men har du inte möjlighet till det vallar vi på plats.
18.00: Skidlektion där vi går igenom de olika åksätten, gör teknik- och balansövningar, samt tränar spårbyten och andra nyttiga färdigheter för skidåkning. Individuell feedback på tekniken åt alla.
19.45: Dusch eller 15 min fri åkning medan filmerna förbereds.
20.00: Filmvisning. Vi tittar på er teknik som filmats under skidåkningen och alla får individuell feeback. Under tiden bjuds det på kaffe, te, frukt och ostmackor.
20.45: Föreläsning om träning, prylar, förberedelser inför lopp mm.
21.15: Avslutning (eller senare än så om ni har fler frågor).

Officiell Vasaloppscoach logga 2015

Pris: 950 kr
Instruktör: Erik Wickström, officiell Vasaloppscoach
Max deltagarantal: 9 st. Obs: Dessa aktiviteter brukar snabbt fyllas upp så vänta inte med att anmäla dig! Se anmälningsformulär nedan.

Målgrupp 16 jan: Nybörjare samt ni som inte åkt så mycket och/eller känner att det fortfarande finns mycket att lära inom teknik, konditionsträning, prylar och förberedelser inför lopp.

Målgrupp 17, 23 och 31 jan: Ni som åkt skidor tidigare och kanske även åkt något lopp i Vasaloppsveckan, men som känner att det fortfarande finns mycket att lära inom teknik, konditionsträning, prylar och förberedelser inför lopp.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Skidkvällar i Borås 16, 17, 23 och 31 jan

  1. Pingback: Stort intresse för skidkvällarna | Erik Wickström – Konditionskonnässör

Kommentarer är stängda.