Erik Desmeules i Borås

Under tisdagen och onsdagen blev träningsvärken bättre. Jag kan pga tåont fortfarande inte ha vanliga skor (går runt i flipflop eller stora stövlar) smärtfritt och vaderna är fortfarande långt ifrån tip top, men jag känner nästan inget längre i framsida lår. Igår hade jag nog för första gången sedan i lördags sprungit en mil under pistolhot. Men jag väntar med löpning till i helgen.

Erik Desmeules på Borås nya rullskidbana vid skidstadion

Erik Desmeules på Borås nya rullskidbana vid skidstadion. Han var i Borås med anledning av Team Sportias införsäljningsmässa på Åhaga.

Istället blev första passet sedan Ultravasan 90 ett 1 h 15 min långt rullskidspass igår. Kändes helt OK och kul att åka i det soliga vädret. Jag har hemma med barnen (Anna Wing med barn var på besök) tills Ida slutade jobbet vid 15.30. Då åkte jag upp till Borås nya rullskidbana vid skidstadion, eftersom det passade bra då jag skulle till min syster Ellen på kalas efteråt och de bor på den sidan av stan.

Jag är stolt boråsare och skryter ofta om att vi har tre konstsnöanläggningar och två rullskidbanor i kommunen. Hur går det för Falun? Det bästa med passet igår var att Erik Desmeules var där och åkte. Vi känner egentligen inte varandra sedan tidigare, men han har jobbat på Bliz och jobbar nu på 2XU. Och så sysslar han med triathlon och längdskidåkning. Vi hade massvis med grejer och prata om och många gemensamma bekanta. 45 min ihop där uppe gick väldigt snabbt. Trevlig kille!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.