Bilder Grövelsjön

Alltid lika roligt att vara ledare på läger med fantastiska deltagare och härliga miljöer! Första riktiga dagen i Grövelsjön bestod av två pass, en föreläsning och massor av god mat. Idag blir det långtur på fjället.

Äventyraren, mästerfotografen, kompisen och timmarhusbyggaren David Erixon är med på lägret och fotar. Nedan är tre av dagens bilder. David har för övrigt åkt alla Vasalopp sedan 1999. Inte dåligt för en kille född 1980. Han lär sänka medelåldern i Vasaloppet veteranförening om tolv år.

Vasaloppsläger barmark i Grövelsjön 2016. Foto: David Erixon.

Vasaloppsläger barmark i Grövelsjön 2016. Foto: David Erixon.

Skidgång Grövelsjön. Foto: David Erixon.

Skidgång Grövelsjön. Foto: David Erixon.

Skidgång Grövelsjön. Foto: David Erixon.

Skidgång Grövelsjön. Foto: David Erixon.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.