Skidböcker från 30-talet

Mor hittade hade hittat par gamla skidböcker i gömmorna som jag fick igår. Förmodligen kom dem från min farfars bror Ernst, som dog 99 år gammal i mina tonår (typ, minns inte exakt, men jag borde veta). Ska bli kul att läsa, eller till en början åtminstone bläddra i.

Skidböcker från 1930-talet

Skidböcker från 1930-talet

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skidböcker från 30-talet

  1. Anders Romson skriver:

    Gratulerar, årsböckerna som utgavs av Föreningen för skidlöpningens främjande i Sverige innehåller skidhistoria som är guld värd med bl.a. resultat från skidtävlingar under året före utgivningen samt mycket annat med anknytning till skidsporten.
    Jag har själv ärvt årsböcker från 1910 till 1972 från min far och har hittat mycket spännande skidhistoria i dessa böcker.

  2. Erik Wickström skriver:

    Tänkte att du skulle gilla de böckerna! Nu gäller det att avsätta tid till läsning för förstå dåtidens skidåkning bättre.

Kommentarsfältet är stängt.