Stockholm gånger 2

Carl Bengtsson och lunchade igår i finvädret. Flera dagar med 26-27 grader i Borås denna vecka. Ur led är tiden. Men idag prognos "bara" 22 grader. Carl sitter på Brainforest (tidigare Rekyl) och knackar kod.

Carl Bengtsson och jag lunchade igår i finvädret. Flera dagar med 26-27 grader i Borås denna vecka. Ur led är tiden. Men idag prognos ”bara” 22 grader. Carl sitter på Brainforest (tidigare Rekyl) och knackar kod.

Ida ska gå en utbildning i jobbet, vilket innebär att hon kommer att åka till Stockholm 1-2 dagar några gånger under hösten. Just nu tors-fre är hon där på första tillfället.

Jag själv ska också till Stockholm idag, för att vara med på en CCC1000-helg. Lurig situation med två småbarn. Men som tur är har jag min mor, som för övrigt heter ”Är-fantastisk-och-ställer-upp-i-alla-lägen” i andranamn, så hon gör så att vi får ihop schemat. Barnen älskar sin farmor och hon har hämtat dem på dagis flera gånger, dock aldrig lämnat. Idag ska de först sova hos henne och sedan ska hon lämna dem. Både Astrid och Maj var väldigt exalterade igår.

Vanligtvis åker jag tåg till Stockholm, då jag tycker det är bäst, smidigast och mest prisvärt (man ska inte glömma att räkna in tid och kostnad för transfer till flygplatserna när man flyger). Men när det är CCC1000-grejer så brukar jag flyga till Bromma, då det är gångavstånd till Mornington Hotel, där jag bor och där vi utgår från. Då blir det också lättare att hinna hem i rimlig tid på söndagskvällen.

Halsen känns lite bättre, i princip bra. Kanske, kanske 30 min lugn träning i Stockholm ikväll.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.