GIF-ruset i morgon

Borås skidfestival vid GIF-stugan i Knektås. En av Borås stads tre konstsnöanläggningar. Vi var uppe hela familjen i söndags och Astrid åkte Barnens Vasalopp. Det fanns H21-klass i tävlingen, men jag åkte inte.

Knektås när vi var där i vintras. En av Borås stads tre konstsnöanläggningar.

I morgon är det dags för femte upplagan av GIF-ruset uppe på Knektås i Borås. Så här beskriver Borås GIF själva sträckningen: På banan finns olika hinder, byggda och naturliga, där det krävs att man tar sig över eller under stockar och stenar. Underlaget kan bitvis vara lerigt så trailskor rekommenderas (orienteringsskor). Banan är markerad med snitslar, delvis heldragen. Nytt för i år är flera hinder på Stadion.

Det ser ut som 50 procent av familjen Wickström ställer ut, i form av mig och Astrid. Nyligen sprang Astrid Kretsloppets 400 m-bana och hon är pepp på nya tävlingar. Hon gillar att få medalj. Den här gången är det dock 1 km, kanske lite i längsta laget. Hennes start är kl 10.30, en halvtimme före min start, så vi får se om jag hinner till min start. Annars får jag väl starta lite senare.

Även om hinder inte riktigt är min grej så ser jag fram emot att springa denna tävling för första gången. Alltid kul med lopp i Borås!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Löpning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.