Snart hemma

Skidgångsstavarna har fått vara med hela dagen. Jag är lite impad av mig själv att jag inte glömt dem på något tåg, någon tunnelbana, någon buss eller i någon bil. Men jag har en chans kvar, när jag kliver av sista tåget i Borås.

Skidgångsstavarna (78 procent av kroppslängd för mig, mätt från spets till topp) har fått vara med hela dagen. Jag är lite impad av mig själv att jag inte glömt dem på något tåg, någon tunnelbana, någon buss eller i någon bil. Men jag har en chans kvar, när jag kliver av sista tåget i Borås.

Då sitter man på tåget igen. Snart hemma. Det blir ofta långa dagar i Stockholm. Drar hemifrån kl 05.30 och kommer tillbaks kl 22.00. Det gick bra idag, både med föreläsningen och skidgångspasset. Ska bli kul att komma tillbaka om ca en månad igen till samma företag. Jag var även förbi Runners World kontor i Alvik och hade några informella möten.

I morgon är det dags för veckans tredje träningspass, tillika tredje och sista passet med Team Serneke. Rullskidsintervaller i Tosserydsbacken står på schemat.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Snart hemma

  1. dollablog skriver:

    Hojta till om du har en timma över och är sugen på en fin terrängrunda i löparskorna då du är i Stockholm.
    Mvh Dolla

Kommentarsfältet är stängt.