Team Sportia Skövde, Nordenskiöldsloppet, Riktiga karlar och Rullskidsrundor

  • I morgon håller jag i föreläsning och tekniklektion på rullskidor på Team Sportia i Skövde. Bor du i trakten? Anmäl dig i butiken, läs mer här.
  • Förra veckan anmälde jag mig till Nordenskiöldsloppet i Jokkmokk lördag 15 april. Ska bli kul!
  • Jag har lyckats se samtliga sju avsnitt av Riktiga karlar. Jag höll inte riktigt jämna steg med serien på TV som gick en gång i veckan, har liksom inte vanan att se på TV. Men jag tog mig tid att se ett gäng avsnitt i rad vid några tillfällen på TV4 Play. Superkul att se min kompis Jonas Colting och efter alla om och men tyckte jag att han gjorde det kanonbra. T o m så bra att han fick en kram av mig på kontoret på Brainforest idag. I avsnitt 5 där de gick skidgång höll de till i Halensbacken, där jag svettats många gånger. Mina, Idas och pappas stavar syntes också i TV. Jonas hade lånat dem.
  • På sidan rullskidor.se kan du lägga upp dina rullskidsturer och inspirera andra. Patrik Nilsson på rullskidcenter.se, som står bakom sidan, frågade efter filen för Hyssnarundan som jag körde förra veckan så nu finns den upplagd.
Hyssnarundan

Hyssnarundan

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.