Craft-reportage

Martin Josefsson och jag åkte på Kransmossens fotbollsplan igår. Jag misstänker att den flitige bloggläsaren Lars Berg kommer att bli imponerad av Martins välbevarade skidskor för skejt från Adidas.

Martin Josefsson och jag åkte på Kransmossens fotbollsplan igår. Jag misstänker att den flitige bloggläsaren Lars Bern kommer att bli imponerad av Martins välbevarade skidskor för skejt från Adidas. Skidorna åkte Kalle Anka Cup 1995 tror jag.

Kvällsträning med Martin är alltid trevligt

Kvällsträning med Martin är alltid trevligt

Nu ligger innehållit i matlådan i magen och det är snart dags att cykla bort till Crafts huvudkontor för att göra ett kort reportage för Vasalöparen om hur man tar fram Vasaloppskollektionen.

Det lustigt nog första gången jag besöker Craft. Trots att det bara ligger 5 km hemmet och 1 km från kontoret. Trots att jag testat mängder med Craftgrejer. Trots att jag känner många som jobbat och jobbar där. Trots att jag har haft en del kontakt med dem pga att de sponsrar Vasalopppet.

Men nu ska det i alla fall ske. Ska bli kul!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Craft-reportage

  1. Lars Bern skriver:

    Japp, har haft de klassiska dito för några år sen 🙂

Kommentarer är stängda.