Ny vecka – nya möjligheter

När det kommer till att snickra har jag tummen djupt centrerat i handen. Ida valde helt klart inte mig för att jag är en handyman. Men om det är något jag skulle ge mig två stjärnskruvmejlsal av fem möjliga (istället för en som i övriga kategorier), så är det att sätta upp hyllor. Jag har hyfsad koll på att borra i betong, plugga, skruva, vattenpassa etc.

När det kommer till att snickra har jag tummen djupt centrerat i handen. Ida valde helt klart inte mig för att jag är en handyman. Men om det är något jag skulle ge mig två stjärnskruvmejlsal av fem möjliga (istället för en som i övriga kategorier), så är det att sätta upp hyllor. Jag har hyfsad koll på att borra i betong, plugga, skruva, vattenpassa etc. Bra att hålla sig i källaren också då det inte gör lika mycket om det blir fel. Igår blev det en handfull grejer uppsatta på väggarna i källaren.

Den gröna borrmaskinen jag ärvt av morfar samt Milwaukee-skruvdragaren jag vann då jag segrade i Engelbrektsloppet 2014 skojar man inte bort.

Den gröna borrmaskinen jag ärvt av morfar samt Milwaukee-skruvdragaren jag vann då jag segrade i Engelbrektsloppet 2014 skojar man inte bort.

Det blev en bra helg. Vi höll oss mest hemomkring. På lördagskvällen cyklade jag med mina nypåsatta dubbdäck till Jonas Colting efter vi ätit middag hemma. Jonas och jag satt i hans soffa några timmar och pratade och drack rödvin. Alltid trevligt och inspirerande att prata med Jonas.

Sjömkarkens fotbollsplaner. Där har man gjort många mål. Eller förresten, inte jag. Bizze gjorde många mål. Men jag tillhörde i a f alltid start-7:an och start-11:an i ungdomen i Sjömarkens IF.

Sjömkarkens fotbollsplaner. Där har man gjort många mål. Eller förresten, inte jag. Bizze gjorde många mål. Men jag tillhörde i a f alltid start-7:an och start-11:an i ungdomen i Sjömarkens IF.

På söndagen tog Ida, jag och barnen en tur till Sjömarkens fotbollsplaner för att åka längdskidor, bygga snögubbar och äta medhavd fika. Det gick fint. 5 cm snö räcker långt om underlaget är jämnt gräs.

Jag blev sugen på att träna själv på gräs så efter att vi lagt barnen igår så åkte Martin Josefsson och jag på en fotbollsplan på Kransmossen, kl 20.30-21.30. Vi körde runt, runt på ett varv som mätte 280 meter. Inga problem mentalt att köra ett sådant pass när man har Martin med sig.

Annars har väl träningen sista två veckorna varit under all kritik. Drygt 2 timmar förra veckan och höga 3 timmar veckan innan dess. Det är såklart på tok för lite så här års. Men det är svårt när det är full fart på veckodagarna. Och det är inte så lätt att träna ikapp på helgerna. Eftersom jag ska vara borta många helger i höst så vill jag hellre vara med familjen än att ösa in timmar de helger jag är hemma.

Nåväl. Idag är det måndag och då hoppas man självklart på nya stordåd träningsmässigt den här veckan.

Bra kramsnö igår

Bra kramsnö igår

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.