Tre hjärtefrågor

Jag fick en kul kommentar på mitt blogginlägg EPO-dopning för motionärer:

Intressant, själv ökade jag mitt testvärde från 55 till 64 på ca 14 veckor. Hemligheten? Jag köpte en Ski Erg och körde intervaller frekvent till skillnad mot tidigare. Så det går utan att dopa sig också med hjälp av att läsa hur du tränar 🙂

Hestra IFs webkamera idag. Ser bra ut. Två av Borås tre konstsnöanläggningar sprutar snö. I like.

Hestra IFs webkamera idag. Ser bra ut. Två av Borås tre konstsnöanläggningar sprutar snö. I like.

Det värmer, roligt att kunna inspirera. Jag får inte helt sällan mejl av personer som skriver att de blivit inspirerade till att träna och tävla av min blogg. Det är superduperkul att kunna inspirera till träning. Det handlar ganska ofta om att de berättar om stora framsteg genom SkiErg, trögre rullskidshjul och hårda långpass. Det är också tre av mina ”hjärtefrågor” när det kommer skidträning.

Broms och snö
Jag har fortfarande inte återkommit med recension om Rollersafe, rullskidorna med broms. Illa. Så länge får ni hålla tillgodo med en film som bl a visar att de säljer skidorna med rabatt fram till jul.

Det sägs finnas natursnöspår uppe på Hyberg i Borås nu, men Ida är i Stockholm till i morgon så det blir svårt att få till en pannlampstur ikväll. Kanske i morgon kväll.

Vi går vidare med gamla insändare till Svensk skidsport. Den här om att slopa klassisk teknik skrev jag 2001.

Vi går vidare med gamla insändare till Svensk skidsport. Den här om att slopa klassisk teknik skrev jag 2001.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.