Ny härlig dag på Idre Fjäll med Södra Skogsägarna

Vi är ett gott gäng på 18 anställda i Södras koncern, plus mig. Riktigt härligt vinterväder i Idre. På lektionerna åker vi ganska nära stadion, så jag har lite dålig koll på hur långspåren ser ut. Men eftersom jag har halva gruppen åt gången har de andra ”fri åkning”, och de som testat fjället runt etc verkar väldigt nöjda. Det är nog minst sagt bra förhållanden för att vara i Idre 19 november.

Nu blir det middag med rött lådvin och sedan ska jag föreläsa om 24-timmars och Vasaloppsträning.

Markus, Magnus och jag efter avslutad tekniklektion. Mina koner hänger i än. Alltid användbara när man är instruktör.

Markus, jag och Magnus efter avslutad tekniklektion. Lustigt nog hade jag och barnen hängt med Markus bror Daniel Malmerfors och hans barn i Sjömarken en gång. Detta eftersom Erik Thiberg och Daniel känner varandra. Mina koner hänger f ö i än. Alltid användbara när man är instruktör.

Bra förhållanden på Idre Fjäll

Bra förhållanden på Idre Fjäll

Jag har tjatat hål i huvudet på deltagarna om att man inte ska hålla på att fästvalla skidor. År 2016 kör man vallningsfritt.

Jag har tjatat hål i huvudet på deltagarna om att man inte ska hålla på att fästvalla skidor. År 2016 kör man vallningsfritt. Uppdaterat: Alltså vallningsfria skidor, så man alltid har fäste.

Skidstadion Idre Fjäll

Skidstadion Idre Fjäll

fullsizerender

”Sprintträning”

Man får ta selfies när man är i fjällen

Man får ta selfies när man är i fjällen

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Ny härlig dag på Idre Fjäll med Södra Skogsägarna

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Lätt för er lättviktare att säga😉 Brukar vara dåligt med vallningsfritt för 90+😜

  2. Johan skriver:

    Har du nåra tips på bra vallningsfria skidor?

Kommentarsfältet är stängt.