Vallningsfritt = vallningsfria skidor

I förra inlägget skrev jag ”År 2016 kör man vallningsfritt”, i relation till vallning för motionärer. Med detta menar jag alltså att vallningsfria skidor, så man har fäste utan att behöva lägga på fästvalla. Så ni inte tror att jag menar att man bör staka allt.

För att orka staka ett Vasalopp behöver man vara vältränad, och tyvärr är det många som stakar som istället borde åka med fäste. Behöver man saxa någonstans i Vasaloppet tycker jag inte att man ska åka utan fästvalla.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vallningsfritt = vallningsfria skidor

  1. Tor skriver:

    Apropå ingenting – är det du som fått äran att vara med på bild när GP skriver om dopningskontroller på gym?
    http://www.gp.se/nyheter/sverige/s-vill-g%C3%B6ra-dopningskontroller-p%C3%A5-gym-1.3976390

Kommentarsfältet är stängt.