Storhogna i helgen

Den här hösten är något utöver det vanliga när det kommer till resor och uppdrag. Jättekul med flera spännande jobb. Många dagar borta, men så är det under högsäsong.

Adam Paulsson paparazzifotat från bilden när jag tränade i simgymmet

Adam Paulsson paparazzifotat från bilen när han tränade i simgymmet

Den här veckan drog igång med att Ida hade Jonas Sjöstedt på besök på jobbet. Samtidigt som jag såg boråssimmaren Adam Paulsson (många SM-guld) i bar överkropp när jag tog Astrid och hennes kusin Viking till simskolan på Borås simarena. Maj och jag passade på att bada, samt prata med ex-elfsborgaren Martin Andersson, med barn i samma simskola som Astrid och Viking. Kändistät måndag.

Föreläsning och Vasalöparen
På måndag hade jag även en lunchföreläsning om 24-timmars på Rotary. Pappa satt i publiken. Jag har fortfarande inte vågat fråga honom om hur det var, även om jag själv tyckte det gick bra och det kändes som de flesta i publiken uppskattade det. Min far är inte den som lindar in vad han tycker, om man säger så. Hård men rättvis, på ett bra sätt.

Tidigt igår morse lämnades Vasalöparens decembernummer på tryck. Den kommer i brevlådorna om ca 10 dagar.

Korvgrillning vid Sjömarkens badplats, där det också finns en bra lekplats. En klassiker.

Korvgrillning vid Sjömarkens badplats, där det också finns en bra lekplats. En klassiker.

Vab, Stockholm och Storhogna
Igår vaknade Astrid upp och var hängig så vi bestämde oss för att jag skulle vara hemma med barnen. Det var härligt. Eftersom jag är borta många helger bestämde jag mig för att inte träffa någon utan bara var med Astrid och Maj hela dagen. Vi höll oss inne och ute hemmavid på förmiddagen. På eftermiddagen sprang jag med dubbelvagnen till Daniel Malmerfors i Sjömarken för att kort lämna av ett exemplar av Längdskidåkning för dig som hans bror köpt. Sedan vidare ner till stranden i Sjömarken för att grilla korv medelst svärfars medhavda ved. Även om korv som mat inte är jordklotets bästa produkt så är jag ett stort fan av konceptet att grilla korv. Efteråt hängde vi lite på lekplatsen innan jag sprang hem med dubbelvagnen. Totalt igår ca 11 km löpning, i nya Hoka One One-skorna (Clifton 3). Riktigt sköna. Perfekt för träning på asfalt.

Idag ska jag till Stockholm för att ge en föreläsning och rullskidlektion på ett företag.

Torsdag-söndag bär det av till Storhogna för läger med CCC1000. Det är mitt absoluta favorit-CCC1000-läger.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.