Östersunds-måndag

Min fru Idas syster Åsa är gift och har barn med Mattias Nilsson, som höll på med skidskytte fram tills för några år sedan. Nu är han tränare för skidskyttelandslaget och lirar hockey på måndagar, onsdagar och fredagar. På sommaren är fotboll mm. De kommer hem till jul och han snackade mycket om att slå mig i pingis. Det lär han inte göra.

Min fru Idas syster Åsa är gift och har barn med Mattias Nilsson, som höll på med skidskytte fram tills för några år sedan. Nu är han tränare för skidskyttelandslaget och lirar hockey på måndagar, onsdagar och fredagar. På sommaren är det fotboll mm. De kommer hem till jul och han snackade mycket om att slå mig i pingis. Det lär han inte göra.

I söndags kom vi till Östersund från Vålådalen och Astrid var väldigt glad att träffa kusinerna Alfons och Filippa. Det märkes att hon saknade lekkamrater i Vålådalen.

Åsa lovordade ingefärashot för att hålla sig frisk. I följande mening berättade hon att hon varit sjuk fyra av de fem senaste veckorna. Verkar funka sådär.

Åsa lovordade ingefärashot för att hålla sig frisk. I nästa mening berättade hon att hon varit sjuk fyra av de fem senaste veckorna. Verkar funka sådär.

Det var stor skillnad mot förra året, då allt var toppen bara genom att åka skidor och vara med mig och min mor. Nu hade hon lite tråkigt ibland i Vålådalen (periodvis, överlag var det finfint) och Astrid och jag pratade en hel del om vikten med att ibland ha tråkigt. Att inte alltid bli underhållen. För att sedan ha ännu roligare när det är dags för skojgrejer. Inte helt lätt resonemang med en 4,5-åring, men jag tror faktiskt på riktigt att hon förstod delar av tankarna.

Arctura
På måndagen tog vi det mestadels lugnt innan vi flög hem. En kort tur till skidstadion och efterföljande lunch uppe i Arctura. Jag bytte några ord med några storheter inom längd och skidskytte. Många elitaktiva som bor i den stan.

Sebastian Samuelsson kan bli riktigt bra i skidskytte

Sebastian Samuelsson kan bli riktigt bra i skidskytte

Jag köpte en snygg och varm mössa i Vålådalen. Här i toppen av Arctura, där man ser långt.

Jag köpte en snygg och varm mössa i Vålådalen. Här i toppen av Arctura, där man ser långt.

Vi träffade Johan Lövgren och Björn Rydvall på Arlanda. De hade kört La Sgambeda och verkade nöjda med resultaten.

Vi träffade Johan Lövgren och Björn Rydvall på Arlanda. De hade kört La Sgambeda och verkade nöjda med resultaten.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.