Skidfilmer och motionsspårsfilm på YouTube

Jag har en YouTube-kanal som jag sällan puffar för och sällan arbetar med. Men jag ser på siffrorna att många hittar dit. Ett av videoklippen har nästan 60 000 visningar. På kanalen finns i alla fall några skidfilmer för den som är intresserad. Jag kommer nog lägga upp mer där efterhand.

Apropå YouTube fick jag ett kul mejl av skidåkaren Oskar Jensen idag. Som bland annat innehöll denna info:

I somras så tog jag och min kompis oss an ett galet projekt. Vi bestämde oss för att besöka alla Sveriges 290 kommuner för att ta reda på vilka som var de bästa motionsspåren och samla material (text, bilder, reportage och intervjuer) för att kunna skriva en bok om Sveriges Bästa Motionsspår. Här är en liten film om projektet:
https://www.youtube.com/watch?v=8YGxnWBp58M

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Skidfilmer och motionsspårsfilm på YouTube

  1. Lassen skriver:

    Haha! Självklart klipper han första stegen i Gagnef som har en grym mil ( trots att den bara är 9,5 km)

Kommentarsfältet är stängt.