Ida 35 år – Ingen tävling för mig idag

Min plan var först att åka Skistart.com Skimarathon som går i Långberget idag. Sedan insåg jag att jag hellre ville vara hemma på min frus 35 års-dag. Då avvbokade jag det. 

Tänkte sedan jag åka GM i Tranemo för att ändå kunna vara hemma på morgonen och kvällen, men jag skippar det också. Det hade inte känts kul att Ida skulle fixa allt inför kvällen till hennes kalas själv med två barn. 

Det blir tyvärr lite dumt mot arrangörerna när man är anmäld och jag får be om ursäkt för det, men så får det bli denna gång. 

Hipp hipp hurra för världens bästaste fru!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ida 35 år – Ingen tävling för mig idag

 1. Lars skriver:

  Smart drag 😉

 2. Håkan T skriver:

  Tycker det är så fint att du som är så pass duktig skidåkare sätter din familj främst. Är själv i precis samma familjesituation som dig och ska åka lopp i vinter. Men jag sätter också familjen först i möjligaste mån. Det är ingen lätt att få ihop det som man tänkt alla gånger.

  Det är befriande att se din kärlek till familjen som verkar vara central för dig trots alla dina upptåg! Cred till dig! Fortsätt med din fantastiska blogg!

 3. Erik Wickström skriver:

  Tack ska ni ha! Ja, det är inte lätt att kombinera familj, jobb och idrottande. Det gäller att ta långsiktiga beslut. Det blev ett trevligt 35 års-kalas!

Kommentarsfältet är stängt.