Träningsdag med Saab

Skidlektion i Orsa Grönklitt med en av grupperna från Saab i Järfälla

Skidlektion i Orsa Grönklitt med en av de härligt taggade grupperna från Saab i Järfälla

När jag pratar om vallning för motionärer handlar det mycket om vallningsfria skidor. Jag vill att det ska vara enkelt att komma ut i spåret. Men självklart pratar jag och visar även fästvallning, glidvallning mm.

Vallaboden i Orsa. När jag pratar om vallning för motionärer handlar det mycket om vallningsfria skidor. Jag vill att det ska vara enkelt att komma ut i spåret. Men självklart pratar jag och visar även fästvallning, glidvallning mm.

I natt kom vi hem från Orsa, efter att ha varit där måndag till fredag. Mestadels fokus på slalom, men i torsdags höll jag en vallaföreläsning för Saab och igår hade jag tekniklektioner hela dagen i olika grupper. Totalt fem timmar på skidor i det fantastiska vintervädret.

I februari blir det nya träffar med Saab i Stockholm.

 

 

Kallt och soligt i Orsa igår

Kallt och soligt i Orsa igår

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.