1,5 timme i Östersund

Det blev en fakirmorgon igår för att komma med flyget från Landvetter, som efter en mellanlandning skulle ta mig till Östersund. Direkt efter take off somnade jag och vaknade sedan av att vi landade. Även i fall jag sov kändes det som vi inte hade flugit så länge. Någon slags tidsuppfattning har man trots allt i drömmarna.

Luca Mara och jag spanar in  en lila himmel på flyget på vägen hem från Östersund igår.

Luca Mara och jag spanar in en lila himmel på flyget på vägen hem från Östersund igår.

Mycket riktigt. Planet hade inte kommit så långt och fick vända tillbaka. Andra gången det händer mig på två veckor. Förra gången dåligt oljetryck, nu fel på landningsställen. Illa för Boeing. Men 737:orna är i alla fall mer rymliga plan än de små Saab 2000 som Bra Flyg har mellan Stockholm och Östersund.

Teknikfotning
Detta gjorde att jag missade min anslutning på Bromma, så Luca fick sköta porträttfotograferingen för Vasalöparen på egen hand. Vem objektet var får ni se i tidningen i mitten av februari. Jag kom senare till skidstadion och hann vara där i 1,5 timme innan det var dags att ta sig tillbaka till flygplatsen. Under den tiden körde vi fullt ös med blandade bilder på mig när jag åkte klassiskt. Alla deltekniker, styrkeövningar, teknikövningar, spårbyten etc.

Alltid bra att uppdatera lagret av den typen av bilder som går att använda i väldigt många olika sammanhang. Teknikbilderna jag tog för Längdskidåkning för dig har jag använt väldigt mycket, men de börjar få några år på nacken nu.

Jag lyckades komma hem när barnen fortfarande var vakna så jag kunde leka en stund med dem och läsa två böcker innan läggdags, som vi gör varje dag. När man är borta en hel dag är det en himla skillnad på att komma hem precis innan istället för precis efter läggdags.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.