Ingen tävling denna helg

Igår kväll var det Klassikerskidan i Borås och i morgon är det Ulricehamnsloppet. Det blir dock inget tävlande i helgen för mig. Igår hade vi en trevlig bjudning med god mat och dryck med Evelina och David Svaninger och deras barn, samt Idas jobbarkompis Regina med sin sambo Jakob. Och i morgon blir det svårt att tävla eftersom Ida är på tjejhelg lör-sön. Så jag är med barnen. Det ska bli skönt, även om jag är tävlingssugen.

Skidlektion/teknikträning i Ånnaboda 1 feb 2017.

Skidlektion/teknikträning i Ånnaboda in onsdags

Att jag hittills bara åkt en tävling i vinter är naturligtvis ett ”personbästa” utan dess like. Vanligtvis tävlar jag nästan varje helg i januari och februari. Nästa vecka ska jag åka Västgötaloppet. Formen är inte direkt där den ska. På de hårda passen har jag främst kört mot led 1-åkare och jag förlorar tyvärr mestadels.

Jag tycker egentligen inte det är så jobbigt eftersom jag vet att jag inte är i så bra form. Men för några dagar sedan var Robert Malmberg 1,5 minut före mig när vi körde hårt i 5 km och det ska villigt erkännas att där fick självförtroendet en törn. Jag tyckte ändå att jag hade hyfsat tryck i Grövelsjön.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.