Två föreläsningar på två dagar

Det är inte varje dag jag gör två föreläsningar på två dagar i mars efter Vasaloppet, och dessutom båda i Borås. Men idag och i morgon händer det.

Mattias Brolin jobbar på Henrikssons och cyklar fort

Mattias Brolin jobbar på Henrikssons och cyklar fort. Här fångade jag honom på bild i samband med landsvägs-SM i Södertälje 2012.

Ikväll ska jag prata om träning i allmänhet och cykelträning i synnerhet på Henrikssons Cykel. Det är en öppen föreläsning, men anledningen till att jag inte puffat för den på bloggen är att den tydligen blev fullbokad direkt när cykelbutiken öppnade anmälan. Kul med ett sådant stort intresse. Jag tänker med gott samvete passa på att berätta allt om när jag införskaffade min första landsvägscykel, en CyclePro, strax efter millennieskiftet.

I morgon ska jag prata om att komma igång med konditionsträning samt att ta vara på sin träningstid på ett företag. Det känns inspirerande att komma ut och prata även när det inte är skidfokus.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Cykel och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.