70 år

Ulf Wickström. Jag uppskattar alltid att ha med min far på skidtävlingar.

Jag uppskattar alltid att ha med min far på skidtävlingar. Här vid Borås Ski Marathon i vintras.

Tobias Magnusson, jag, mor Lena Lindberg, far Ulf Wickström och Gunnar Winroth. 5 min efter målgång. Tillsammans sov personerna på bilden ca 6 timmar under dygnet. Det är obeskrivligt hur dessa människor har ställt upp för mig.

Tobias Magnusson, jag, mor Lena Lindberg, far Ulf Wickström och Gunnar Winroth. 5 min efter ”målgång” i 24-timmars förra året. Tillsammans sov personerna på bilden ca 6 timmar under de 24 timmarna. Det är helt otroligt hur dessa människor ställde upp för mig under det dygnet.

Idag säger vi hipp hipp hurra till min far Ulf Wickström som fyller 70 år!

Ulf Wickström. Min far skötte drickalagningen helt perfekt!

Pappa har skött drickalangningen med bravur flera gånger. För att inte tala om hur många tävlingar han skjutsat mig till, även i vuxen ålder. Här efter segern i Borås Ultramarathon 45 år 2014.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.