Startlista veteran-SM H35

Startlista veteran-SM skidor Borås 24 mars. 10 km K individuell start.

Startlista veteran-SM skidor Borås 24 mars. 10 km K individuell start. 

Det känns märkligt att vara veteran. Jag har emellertid i princip noll åldersnoja. Enda nojan är när jag blir ca 45 år, för därifrån lär det gå utför som konditionsidrottare och då kanske det blir jobbigt. Men än så länge känner jag att jag har mycket att hämta.

Oavsett så köpte jag en skateboard på nätet igår. Det kändes helt rätt nu när man ska bli veteranåkare. Målet är att sätta en varial kickflip i vår utan att bryta fötterna. Det var mitt favorittrick (ihop med manual) sent 90-tal när jag åkte med mina klasskompisar Per Odqvist och Anders Martinsson, som båda för övrigt var bättre brädåkare än mig.

Per Odqvist och jag gick i samma klass i nio år. Här från Mitt i Borås Triathlon 2013. Jag vann över honom där, men han var grymmast på skateboard och snowboard på högstadiet och gymnasiet

Per Odqvist och jag gick i samma klass i nio år. Här från Mitt i Borås Triathlon 2013. Jag vann över honom där, men han var grymmast på skateboard och snowboard på högstadiet och gymnasiet

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Startlista veteran-SM H35

  1. anna skriver:

    Jag förstår inte hur tiderna/sträckorna kan stämma. 8 km på 15 minuter??

Kommentarsfältet är stängt.