Bockarna Bruse-bild

Idag är det vardag igen. Morgonrutinerna med barnen och lämning på dagis med cykel med dubbelvagnen. Kall morgon. Ikväll är det kostnadsfri löparkväll i Sjömarken kl 18-19, med mig som ledare. Läs mer om det här. Börjar känna OK i kroppen, så det ska nog gå att jogga lätt.

Jag röjde lite hemma igår och hittade teckningen nedan. Det är inte Astrid eller Maj som ritat, utan jag. För några månader sedan. Vi har lekt, läst och berättat sagan om Bockarna Bruse otaliga gånger. Med olika varianter.

I skolan hade jag ganska lätt för mig, dock ej i bild som alltid varit mitt sämsta ämne. Bättre än så här kan jag inte. Ida däremot är flink med penseln, liksom sin mor.

Bockarna Bruse-teckning

Bockarna Bruse-teckning

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.