Melker, Ellen och Niklas

Jag gillar Stockholm. Men jag skulle aldrig vilja bo där. Storstadens puls med många centrala grönområden. Men bok för trafikerade vägar och på tog för få rejäla skogar för att jag skulle kunna tänka mig att bo där.

Jag gillar Stockholm. Storstadens puls med många centrala grönområden. Men på tok för trafikerade vägar och på tog för få rejäla skogar för att jag skulle kunna tänka mig att bo där. Apropå Remiersholme, som det står på bussen, har min farbror och hans fru en lägenhet där. Ett fin oas i den stora staden.

Anders Engström från Alewalds till höger och Vasalöparens annonssäljaren Victor Kenttä med segertecknet.

Anders Engström från Alewalds till höger och Vasalöparens annonssäljaren Victor Kenttä med segertecknet.

Jag sitter på tåget mellan Herrljunga och Borås. Det blev ett fint dygn i Stockholm. Partnerträffen med Vasaloppet igår gick bra tycker jag. Det är främst ett väldigt bra sätt att träffa en massa personer med Vasaloppsanknytning. Man får avsätta en heldag, men förutom att det är roligt så tycker jag det gynnar mig i rollen som chefredaktör för Vasalöparen samt mina övriga uppdrag. ”Nätverkande” är inte mitt favoritord, men det är i alla fall bra nätverkande där.

Melker-mat
På kvällen åt vi middag på Mother och stjärnkocken Melker Andersson serverade krubbet himself. Riktigt hög kvalitet på maten och huset röda var också bra. Melker har åkt Vasaloppet och jag har tidigare intervjuat honom på telefon. Nu fick chans att skaka hand IRL.

Melker Andersson presenterar maten

Melker Andersson presenterar maten

Kring kl 21 gjorde jag tidig kväll och tog mig till Thorildsplan, där jag sov över hos Idas kusin Ellen Pettersson. Kul att träffa Ellen. Hon är på ett nytt jobb och skulle ha sin första stora externa grej idag.

Urbana lurar
Före hemfärd idag hade jag ett intressant ”möte” med Niklas Bergh, som varit med och startat företaget Zound Industries, som ligger bakom hörlurarna Urban Ears. Han var med på resan som tog företaget från ingenting till distribution i över 100 länder.

Jag satt jämte Staffan Larsson på middagen

Jag satt bredvid Staffan Larsson på middagen

Niklas föräldrar (som bor i Falun) och mina föräldrar känner varandra, men Niklas och jag har nog inte setts på ungefär 30 år. Vi har haft lite koll på varandra längs vägen och när han fick en Vasaloppsplats i present kontaktade han mig. Ska bli kul att se vad vi kan hitta på ihop.

Niklas var f ö andra kullen som gick på Snowboardgymnasium i Malung och sent 90-tal köpte jag en 151 cm lång Nitro Hazard av honom, som jag tyvärr inte har kvar.

Mikael Kulanko och Rikard Tynell

Mikael Kulanko och Rikard Tynell

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.