Omslagspojke i Citybladet

Citybladet 29 maj 2017. Erik Wickström springer som omslag.

Citybladet 29 maj 2017

Varje måndag kommer ICA:s ”Citybladet” som bilaga med Borås Tidning. Idag fick jag den äran att pryda förstasidan och en helsidesartikel i tidningen. Artikeln handlar bl a om min 24-timmars-skidåkning, Kretsloppet och min bok Smart konditionsträning.

Bilderna tog vi 3 maj vid klockan sex på morgonen i typ tre plusgrader. Ganska kallt i kort-kort och ögonen tårades av kallvinden. Pappa körde en bil och fotografen låg i bagaget och fotade. Fram och tillbaka på Allégatan ett par gånger. Jag sprang ganska fort, då jag av erfarenhet vet att det ser bättre ut på actionbilder.

Citybladet 29 maj 2017. Intervju med Erik Wickström.

Citybladet 29 maj 2017. Intervju med Erik Wickström.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i media och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.