Herrmiddag och Landvetterdistans

Otroligt kul att medlemmarna i vår grymma Whats App-grupp levererade i år igen. Det är ett gäng med skidåkare som tränar i Borås. Förra året var Martin Damm årets komet med en 79:e-plats, en placering bättre än Z:s pers. I år satte Rickard Bergengren (110:a) och Johan Kanto (104:a) mäktiga personbästan. Efteråt försökte vi såklart fråga Kanto hur mycket cash han fick av Lager 157 för att åka med damsegraren Britta, men självklart är så inte fallet. Han fick i alla fall mycket TV-tid.

Jag, Rickard Bergrengren och Johan Kanto efter Vasaloppet i vintras. Kanto blev 104:a och fick omåttligt mycket TV-tid eftersom han åkte så mycket med Britta.

Ida och barnen åkte till Kanarieöarna med Karoline Björk Isberg och hennes barn i onsdags. En vecka blir de borta. I slutet av sommaren är det istället jag som är ledig två veckor själv med barnen. Då blir det ingen solsemester utomlands utan andra grejer.

Jag passar på att träna och jobba en del nu när jag är själv hemma. Och ikväll är det ”herrmiddag” med några kompisar. Jag lagar inte maten som tur är, utan är istället systemansvarig för inköp av dryck.

I morgon startar Johan Kanto sitt hemmaläger i Landvetter med ett par Nybro Ski-åkare. Dr Grenlöv och jag gör ett gästspel på förmiddagen. Drygt 3 timmar stakning står på programmet och jag hoppas på bra marschfart med hets mot slutet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Herrmiddag och Landvetterdistans

  1. Emil Folkesson, Nybro ski skriver:

    ”…jag hoppas på bra marschfart med hets mot slutet.”

    Hick, *skruvar på tävlingshjulen* 🙂

Kommentarsfältet är stängt.