Semesterns möjligheter och utmaningar

I år har jag precis som förra året 6 veckors sommarsemester. 6,5 veckor till och med. Det är jättehärligt. Samtidigt som det är en utmaning om man som mig är egenföretagare, försöker träna någorlunda seriöst och dessutom vill vara så mycket som möjligt med familjen.

Ida i Vejbystrand juli 2016

Ida i Vejbystrand i juli 2016

Jag har precis genomfört fem superbra träningsveckor á ca 10 timmar. Under semestern kommer det att bli mindre. Det kan låta lite konstigt kanske, det är väl då man har tid? Men för varje år som går känns det allt konstigare att t ex dra iväg en hel förmiddag för att träna när övriga familjen är på stranden eller gör något annat semestrigt. Visst gör jag det ibland också, men jag tror verkligen inte att jag kommer att kunna snitta 10 timmar i veckan i sommar.

Visst, går man upp tidigt och är klar tidigt går det ju att träna 2 timmar varje dag utan större inkränkning på övriga familjen. Men jag är också egenföretagare, vilket betyder att jag även behöver jobba med datamaskinen ca en timme per dag under ”semestern”. Så där försvinner lite träningstid.

Men på det stora hela är det såklart fantastiskt med ledigheten och spendera en massa tid med familjen! Och jag tror också att jag kommer behålla den fina formen jag byggt upp!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Semesterns möjligheter och utmaningar

  1. loveljungstrom skriver:

    Sälj köket så kan du träna när du vill!!!! #milliondollarkitchen

    • Erik Wickström skriver:

      Visserligen har vi två sorters mjölk i kylen, men jag tror ändå inte att en försäljning av köket med dess inventarier skulle göra oss ekonomiskt oberoende.

Kommentarsfältet är stängt.