Intervju med Anton Järnberg

Anton Järnberg (t v) och Dan Moberg efter Jizerska Padesatka 2011

Anton Järnberg (t v) och Dan Moberg efter Jizerska Padesatka 2011

I fredags publicerades en intervju med Anton Järnberg på Visma Ski Classics hemsida som jag gjort. Anton är boss i Lager 157 Ski Team. Har du inte Visma Ski Classics-appen så finns den här. Där hittar du nyheter, loppen i rörligt format etc.

Lustigt nog är det främst finländaren Teemu Virtanen, ryssen Denis Kabanen och jag som skriver på den internationella långloppscupens hemsida under sommarhalvåret. Det är samma tre personer som stakade 24 timmar i Vålådalen förra året. Teemu och Denis avbröt dock i förtid.

Teemu har bott i USA i tio år och har jobbat som engelsklärare. Han skriver grymt bra på engelska och jag har mindervärdeskomplex. Men jag gillar ändå att jobba för Ski Classics. Det är kul att hålla kontakten med teamen och långloppsstjärnorna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.