Vasaloppsläger i Grövelsjön januari 2018

Vasaloppslägret i Grövelsjön 28-31 januari 2016, delar av gänget

Vasaloppslägret i Grövelsjön 28-31 januari 2016, delar av gänget

Det märks att semestrarna är över. Jag får fler mejl angående coachning, utrustning, träning, läger, föreläsningar, konsultuppdrag, företagsevent etc. Jag får också mejl av folk som berättar att de anmält sig till lägren i Grövelsjön.

Nu är jag ju minst sagt part i målet, men jag måste säga att det är ett kanonbra Vasaloppsläger. Fyra dagar med tekniklektioner, föreläsningar, trevligt sällskap, god mat, fina fjällvyer och gott om snö. Utvärderingarna från 2016 och 2017 har varit otroligt fina.

Så tveka inte. Anmäl dig! Och kanske även din partner, dina vänner, dina föräldrar och dina barn. Vi garanterar en bra upplevelse! Datumen är 25-28 respektive 28-31 januari.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.