Rullskidlektion med Maria Krafft Helgesson

Maria Krafft Helgesson var med bravur general för både O-ringen och SM-veckan i Borås. Nu ska hon bli en fena på att skejta på rullskidor! Bilden är från Instagram, men jag själv har ännu inte blivit så modern att jag använder det mediet.

Maria Krafft Helgesson var med bravur general för både O-ringen och SM-veckan i Borås. Nu ska hon bli en fena på att skejta på rullskidor! Bilden är från tidigare i veckan på Instagram, men jag själv har ännu inte blivit så modern att jag använder det mediet.

Nu sover barnen och helgen är snart till ända. Lördagen bestod av trädgårdsarbete på förmiddagen. Till lunch kom Erik Thiberg med två barn för lek. Erik och jag smygtittade lite grann på Alliansloppet också. Jag höll mig mest ute, men Erik hade svårt att slita sig från sändningarna från Trollhättan. Han är numer är besatt av rullskidtävlingar. Senare på dagen kom min systers tre barn så Ida och jag var fembarnsföräldrar resten av dagen och natten. Vi fick även god hjälp av vår vän Linnéa Holmstrand var kom förbi och sov över.

Igår blev det ingen träning, men idag åkte jag ett långt, tufft och bra pass i Ulricehamn med klubben. Återkommer om det. Totalt blev veckans träningsdos blygsamma 4 timmar och 13 minuter. På eftermiddagen var barnen på barnkalas. Min mor kom också och hjälpte oss med trädgården. Hon är alltid en klippa.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.