Alliansloppet på TV

Alliansloppet på tv idag. Bilden är på mig från Ramsau 2013.

Alliansloppet på tv idag. Bilden är på mig från Ramsau 2013.

Idag avgörs Alliansloppet. Jag själv deltar inte i år. I eftermiddag ska vi vara barnvakt åt min systers tre barn. Så med fem barn kan nog pulsen ändå bli ganska hög.

Att se på sport på TV mitt på dagen på en helgdag är inget jag är odelat positiv till. Men risken finns att jag inte kan hålla mig från att kolla lite grann på Alliansloppet. Frågorna är många: Vem kommer att dra nu när Petter Eliassen har slutat? Kommer Rickard Bergengren få TV-tid? Hur är Seraina Boners form nuförtiden? Hur många stavspetsar och stavar kommer att ryka i klungan? Kommer Petter Northug spurta ner Calle Halfvarsson eller vinner en långloppsåkare?

Z skickade mig en skärmdump från appen tv.nu. De verkar ha snott en bild från min blogg utan att varken credda, länka eller fråga (jag kommer dock inte att klaga). Den är tagen för skidboken av Johannes Glans sommaren 2013. Jag sträcker ut i diagonalen i Pichlbacken i Ramsau.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.