Fin dag i Skidome

Teknikträning Skidome. Instruktör. Skidlektion skidhallen Göteborg.

Teknikträning i Skidome

Det blev en trevlig dag i Skidome i Göteborg idag. Kursen var fullbokad med nio (jag brukar sätta 8 eller 9 som gräns när jag är själv som instruktör) pigga deltagare från Alingsås, Helsingborg, Falun, Stenungsund, Bollebygd, Jönköping och Onsala.

8 min-intervaller med stegrande fart

8 min-intervaller med stegrande fart. Lite för låg frekvens.

Vi körde teknikträning i skidhallen på förmiddagen, sedan lunch, filmtitt, föreläsning och åter ett skidpass på eftermiddagen. Det var en kul dag och deltagarna kändes nöjda. Bra stämning i gruppen!

Nu ska jag jobba med att sätta upp datum för skidkurserna i Borås i vinter. Så länge kan jag varmt tipsa om Vasaloppslägren i Grövelsjön i januari där jag kommer att vara instruktör.

Träningen för dagen blev 40 min SkiErg på morgonen innan barnen vaknade. Jag körde mitt pass med 8 min-intervaller på motstånd 10 i stegrande fart, men jag rosade inte marknaden. På en toppdag fixar jag 5 st med snittfart 1.48.0-1.47.5-1.47.0-1.46.5-1.46.0 min/500 m. Nu klarade jag bara två, på tredje fick jag backa på farten. Nya tag nästa gång.

Skidome, skidhallen i Kviberg Park Hotel & Konferens. Inomhusskidåkning i Göteborg.

Skidome, skidhallen i Kviberg Park Hotel & Konferens. Inomhusskidåkning i Göteborg.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Fin dag i Skidome

  1. Per Lenndin skriver:

    Hej Erik
    Intressant med skidome i Göteborg. Har du ngn uppfattning om beläggningen på skidanläggningen?
    Har du ngn kontaktperson som vet hur det ser ut och hur det går för dem ekonomiskt, hur de sköter driften mm?

    /Per Lenndin

Kommentarer är stängda.