Ny vecka, nya möjligheter

Jag gick förbi Aktivitus nya lokaler efter skiddagen i Skidome i lördags. Det är det fjärde Aktivitusstället i Göteborg jag varit på. Först GLTK-hallen, sedan Kvibergs kaserner, sedan annan plats i Kviberg Park.

Jag gick förbi Aktivitus nya lokaler efter skiddagen i Skidome i lördags, för att byta några ord med Magnus Andersson Frånlund. Det är det fjärde Aktivitusstället i Göteborg jag varit på. Först GLTK-hallen, sedan Kvibergs kaserner, sedan annan plats i Kviberg Park.

Det är Vasalöparentiden och dessutom är det en del andra åtaganden som jag kommer att berätta mer om framöver, så träningen går väl sådär. 3 timmar och 44 minuter stämplade jag in på i förra vecka. Det är såklart för lite träning. Jag vill ligga på minst 7 h per vecka.

Jag testade att springa 4 km i ”Kretsloppet-fart” runt Byttorpssjön i helgen, men det stämde inte alls. Löpformen var bättre för några veckor sedan då jag tränade mer och vilade mer. Men jag ska försöka träna lite mer denna vecka och se vad som händer. På lördag är det dags för Kretsloppet, 10 km stadslopp i Borås.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.