Kickbike på Lundby skateboard

Lundby skatepark

Lundby skatepark

Igår åkte barnen och jag till Lundby skatepark direkt efter dagis och stannade i några timmar. Vi körde både inne och ute, enbart spark denna gång. Det är riktigt kul. Astrid åker nästan hela tiden med undantag från pauser, medan Maj mest springer runt. Hon åkte spark i ungefär två minuter igår.

Eftersom både Astrid och jag inte börjat åka förrän i år så utvecklas vi en del, vilket såklart är inspirerande. Jag själv är både feg och inte så bra, vilket gör att jag i princip inte klarar några trick. Men min balans är hyfsad, så några grejer klarar jag. De femåriga killarna som är där (Astrid och Maj är typ alltid de enda tjejerna) blir impade medan tioåringarna hånskrattar åt mig. Men jag har roligt!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kickbike på Lundby skateboard

  1. Lars Bern skriver:

    On the road to becoming gubbe 😉

Kommentarer är stängda.