Bart i oktober

1 oktober 2017. Varmt i Borås. Här vid foten av Rya Åsar.

1 oktober 2017. Varmt i Borås. Här vid foten av Rya Åsar nära Ålgårdsbron.

Förra veckan var en somrig sådan i Borås, med 18 grader och sol flera av dagarna. Jag fick i short till vardags och tränade i kort-kort. Igår, söndag 1 oktober, kände jag att det var dags att göra en repris på 1 oktober 2006.

Då, för 11 år sedan, hade vi också en varm start på oktober så då jag sprang en pass i bar överkropp utan att det kändes onaturligt temperaturmässigt. Så även igår. Ser fram emot nästa tillfälle 2028.

Det blev en runda på Rya Åsar på 11 km. Fint och kuperat, över 350 höjdmeter. Löpformen känns god.

Bland söndagens familjeaktiviteter blev det bl a en tur till Bredared för att besöka ”Unos djur”, som är ett litet museum vid Hembygdgården. Uno är en karl som gjort helt fantastiska träskulpturer. Drygt 200 djur har han skapat ur vrilar och knotor. Trevligt för vuxna, men kanske inte superkul i längden för en 3-åring och en 5-åring. Problemet för Astrid och Maj var att de inte fick leka med träskulturerna, vilket de var sugna på.

Unos djur i Bredared

Unos djur i Bredared

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , . Bokmärk permalänken.