Intervju med Britta, Gjerdalen och Blomquist

Anders Aukland, Tord Asle Gjerdalen och Jørgen Aukland, pallen i Quintana Open 2015

Anders Aukland, Tord Asle Gjerdalen och Jørgen Aukland, pallen i Quintana Open 2015. Bilden tog jag efter vår brutala “restitusjonsøkt” på 5 timmar med hårdkörning i bergen på Mallorca. I samband med Team Santanders läger som jag fick den äran att vara med på.

Jag jobbar för närvarande en hel del med Visma Ski Classics magasin Pro Skiing. Senaste dagarna har jag bl a gjort telefonintervjuer med Britta Johansson Norgren, Tord Asle Gjerdalen och Anders Blomquist.

Det har varit roliga och inspirerande intervjuer att göra. Nu fattas “bara” att skapa artiklar av materialet.

Anmälningarna till skidkurserna i vinter kommer in successivt. Kul med bra intresse i år igen! Fortsättningsgrupperna 17 och 22 jan är redan mer än halvfulla. I nybörjargruppen 15 jan och skejtgruppen 24 jan finns det fortfarande en del platser kvar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.