Skidkurser i Borås 2018

Skidlektion kompisgäng från Göteborg.För nionde året i rad är dags för Borås skidskola i vinter. I dagsläget är fyra kvällar inplanerade med. För nybörjare måndag 15 jan och för dig med mer skidvana onsdag 17 jan respektive måndag 22 jan. Onsdag 24 jan är det skejt som gäller. Oavsett vilket dag du väljer kan du se fram emot en lärorik, inspirerande och rolig kväll!

Vi träffas i ”nya vallaboden” på Borås skidstadion och upplägget ser ut så här:

17.30: Vallagenomgång och vallahjälp för de som behöver. Valla finns som räcker till alla. Kom gärna med skidorna i ordning, men har du inte möjlighet till det vallar vi på plats. Det finns också ett antal vallningsfria skidor att låna.
18.00: Skidlektion där vi går igenom de olika åksätten, gör teknik- och balansövningar, samt tränar spårbyten och andra nyttiga färdigheter för skidåkning. Individuell feedback på tekniken åt alla.
20.00: Dusch eller 15 min fri åkning medan filmerna förbereds.
20.15: Filmvisning. Vi tittar på er teknik som filmats under skidåkningen och alla får individuell feeback. Under tiden bjuds det på kaffe, te, frukt och ostmackor.
21.00: Föreläsning om träning, prylar, förberedelser inför lopp mm.
21.30: Avslutning (eller senare än så om ni har fler frågor).

Officiell Vasaloppscoach logga 2015

Pris: 950 kr
Instruktör: Erik Wickström, officiell Vasaloppscoach
Max deltagarantal: 8 st. Obs: Kurserna är i stort sett alltid fullbokade så vänta inte för länge med att anmäla dig! Se anmälningsformulär nedan. Du kan också anmäla dig genom att mejla på erik@dinkondition.se eller ringa/SMS:a på 0702-380059.

Målgrupp mån 15 jan: Nybörjare samt du som inte åkt så mycket och/eller känner att det fortfarande finns mycket att lära inom teknik, konditionsträning, prylar och förberedelser inför lopp.

Målgrupp ons 17 jan samt mån 22 jan: Du som åkt skidor tidigare och kanske även åkt något lopp i Vasaloppsveckan, men som känner att det fortfarande finns mycket att lära inom teknik, konditionsträning, prylar och förberedelser inför lopp.

Målgrupp ons 24 jan: Du som vill testa på skejtskidåkning eller kanske nyligen börjat träna skejt. Det kommer även bli gott om tips för Nattvasan i denna kurs, för deltagare som funderar på det loppet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.