Skidkurser i Borås 2018

Skidlektion kompisgäng från Göteborg.För nionde året i rad är dags för Borås skidskola i vinter. Oavsett vilket dag du väljer kan du se fram emot en lärorik, inspirerande och rolig kväll!

Vi träffas i “nya vallaboden” på Borås skidstadion och upplägget ser ut så här:

17.30: Vallagenomgång och vallahjälp för de som behöver. Valla finns som räcker till alla. Kom gärna med skidorna i ordning, men har du inte möjlighet till det vallar vi på plats. Det finns också ett antal vallningsfria skidor att låna.
18.00: Skidlektion där vi går igenom de olika åksätten, gör teknik- och balansövningar, samt tränar spårbyten och andra nyttiga färdigheter för skidåkning. Individuell feedback på tekniken åt alla.
20.00: Dusch eller 15 min fri åkning medan filmerna förbereds.
20.15: Filmvisning. Vi tittar på er teknik som filmats under skidåkningen och alla får individuell feeback. Under tiden bjuds det på kaffe, te, frukt och ostmackor.
21.00: Föreläsning om träning, prylar, förberedelser inför lopp mm.
21.30: Avslutning (eller senare än så om ni har fler frågor).

Officiell Vasaloppscoach logga 2015

Pris: 950 kr
Instruktör: Erik Wickström, officiell Vasaloppscoach
Max deltagarantal: 8 st. Obs: Kurserna är i stort sett alltid fullbokade så vänta inte för länge med att anmäla dig! Se anmälningsformulär nedan. Du kan också anmäla dig genom att mejla på erik@dinkondition.se eller ringa/SMS:a på 0702-380059.

Målgrupp mån 15 jan samt mån 29 jan: Nybörjare samt du som inte åkt så mycket och/eller känner att det fortfarande finns mycket att lära inom teknik, konditionsträning, prylar och förberedelser inför lopp.

Målgrupp tis 9 jan (OBS, kl 09.00-13.00), ons 17 jan samt mån 22 jan: Du som åkt skidor tidigare och kanske även åkt något lopp i Vasaloppsveckan, men som känner att det fortfarande finns mycket att lära inom teknik, konditionsträning, prylar och förberedelser inför lopp.

Målgrupp ons 24 jan: Du som vill testa på skejtskidåkning eller kanske nyligen börjat träna skejt. Det kommer även bli gott om tips för Nattvasan i denna kurs, för deltagare som funderar på det loppet.

NYHET! Grupplektioner dagtid tis 23 jan och tis 6 feb
– Borås skidstadion, samling vid ”nya vallaboden”
– Tis 23 jan för ”nybörjarnivå”
– Tis 6 feb för ”fortsättningsnivå”
– Kl 09.00-11.00. Tekniklektion i spåret i två timmar.
– Max 6 personer
– 800 kr per person
– Betalning till Swishnummer 123 553 1389 (World of Endurance AB). Skriv ”Grupplektion datum” i meddelandet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.