22 timmar i september

Det blev totalt 22 timmar träning för mig i september. Visserligen en timme mer än samma månad förra året, men under den nivån jag vill hålla på en timme om dagen i snitt. Jag tycker ändå att formen har varit helt ok. Idag tänkte jag kuta intervaller.

Vi var hos familjen Thiberg nyligen där både vuxna och barn grejade med lera. Här är mitt konstverk. Det kanske är överflödig information, men bild var mitt klart sämsta ämne i skolan.

Vi var hos familjen Thiberg nyligen där både vuxna och barn grejade med lera. Här är mitt konstverk. Det kanske är överflödig information, men bild var mitt klart sämsta ämne i skolan.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 22 timmar i september

  1. Dan Kagg skriver:

    Hur skriver du träningsdagbok? Vanlig anteckningsbok, nätet eller ex i Excel? Mvh Dan Kagg

    • Erik Wickström skriver:

      Jag lägger in alla mina pass i Polar Flow via klockan, men skriver inget i samband med alla pass. Det är bara för att få tiden på ett enkelt sätt. När jag kör intervaller och testlopp som jag gör regelbundet lägger jag in det i Excel.

Kommentarer är stängda.