Hanna Falks träning

Hanna Falks träning. En vecka i oktober.

Hanna Falks träning. En vecka i oktober.

I torsdagens Borås Tidning fick glädjande nog min klubbkompis Hanna Falk ett trevligt skrivet dubbeluppslag. Så här stod det i rutan som beskrev en träningsvecka i oktober.

Hela artikeln finns att läsa här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Hanna Falks träning

  1. Jørgen skriver:

    Hei! Hvor vanlig er det at topputøvere har en hel hviledag hver uke? Trodde de trente 2 økter hver dag stort sett hele året? Vil du anbefale minst en hviledag for mosjonisten i uka? Eller er det OK å løpe lett i sone 1 istedenfor?

    • Erik Wickström skriver:

      Jag tror de flesta i eliten har ca en hel vilodag per vecka. För en motionär tycker jag inte att man behöver någon inplanerad vilodag. Det brukar komma automatiskt ändå när barnen är sjuka eller när huset ska renoveras 🙂 Men framförallt så har vi motionärer sällan tid att träna 3-5 timmar per dag. Det blir lättare för oss logistiskt att träna t ex 45-60 min per dag. Jag har i perioder tränat flera veckor utan en enda vilodag, men hade jag haft samma förutsättningar som eliten hade jag nog lagt in fler vilodagar.

Kommentarsfältet är stängt.