Hammarbybacken ikväll

Jag sprang om Henrik Lövås i Hammarbybacken med drygt 2 km kvar till mål, men han återuppstod och smet förbi bara 150 m före mål

Jag sprang om Henrik Lövås i Hammarbybacken med drygt 2 km kvar till mål i Stockholm Trail 2013, men han återuppstod och smet förbi bara 150 m före mål

Kl 09.13 tar jag tåget till Stockholm. Alltså inget fakirtåg denna gång. Ikväll ska jag ha den första av tre träningskvällar i Hammarbybacken med Pure Ski Touring, som bland annat ordnar resor för toppturer.

Deltagarna ska bli tränade för att på ett bra sätt ta sig uppför berg med skidor och stavar, så det blir några jobbiga pass med skidgång och varianter på temat. Och en miniföreläsning. Förutom ikväll kör vi även två onsdagar i november. Det ska bli ett roligt uppdrag!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.