Föreläsning på Volvo i Göteborg

Idag ska jag till Volvo för att prata om hur du kan komma igång med konditionsträning samt tips på effektiv träning för skidåkning, löpning och cykling. Det är alltid lite nervöst innan jag ska prata på storföretag, men det brukar gå bra!

Robert Malmgren och Daniel Abrahamsson efter en tur till Ulricehamn. FÖR ATT HÄMTA VÅR NYA BIL, EN V70 FRÅN 2007!!! Det känns underbart att ha ett alternativ till den franska skitbilen. Pappa köpte ny bil i Ulricehamn, därav den märkliga leveransen.

Robert Malmgren och Daniel Abrahamsson efter en tur till Ulricehamn hösten 2013. För att hämta vår nyinköpta Volvo V70 från 2006, som fortfarande är vår bil. Pappa köpte ny bil i Ulricehamn (vi köpte hans gamla), därav den märkliga leveransen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Föreläsning på Volvo i Göteborg

  1. loveljungstrom skriver:

    Kan du inte göra ett blogginlägg om någon gång det inte gått bra??? Vad gjorde du då? En Anders Borg? Alla undrar!

  2. StefanK skriver:

    Var är du Erik? Var skall vi leta efter dig så vi kan lyssna på Eriks evangelium?

    Undrar vi på Volvo?

Kommentarsfältet är stängt.