Läggningslöpning

Hösten är en lurig period för mig att träna. Det är mycket annat och ofta stannar veckodosen på 4-5 timmar. Ett pass jag kör några gånger per månad är ”läggningslöpning”, vilket innebär att göra i ordning barnen för natten och sedan ge sig ut att springa med dubbel-Charioten, där de somnar. Det är en aktivitet som är uppskattad av samtliga familjemedlemmar.

5 km jogg blir man inte världsmästare på, men bättre än 0 km. Nu när barnen är 3 och 5 år så blir det också ganska bra motståndträning då ekipaget väger ca 50 kg. Och ja, bilden är tagen med självutlösarfunktionen (Ida var inte hemma).

Läggningslöpning med dubbel-Chariot

Läggningslöpning med dubbel-Chariot

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Barn, Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Läggningslöpning

  1. Janne Stefansson skriver:

    Vaknar dom inte när du ska flytta dom från vagnen?

    • Erik Wickström skriver:

      Våra barn har ärvt mina sova djupt-gener, men när de var mindre vaknade de lättare. Du kan pröva att låta barnet/barnen sova i vagnen en timme till efter du kommit hem. Antingen utanför dörren med öppet fönster/babylarm eller i en släkt hall. Då lär det funka att sedan lyfta över.

Kommentarer är stängda.