Skidor i OS 2018 på TV

Petter Northug, här på efterkälken

Petter Northug, här på efterkälken. Den här bilden tog jag vid VM i Falun 2015, ett lopp som Petter vann efter en sinnessjuk avslutning. Sista 2 min av loppet har jag nog sett 20 gånger.

Jag har lite svårt att se världscupen på helgerna under vintern. Antingen tävlar jag eller jobbar som instruktör. Och när jag inte gör det föredrar jag att vara med familjen. Därför blir det ofta att jag ”snabbspolar” loppen på SVT Play på kvällen.

Men under mästerskap försöker jag se som många hela lopp som det går. För att skapa de bästa förutsättningarna för att se OS-loppen i längdskidor har jag redan nu ritat in samtliga lopp i kalendern. Det ska vara något viktigt för att boka in andra grejer där.

Ska bli kul med OS. Jag hejar på Petter Northug och Sverige. I vilken ordning inte helt självklart.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skidor i OS 2018 på TV

  1. Anders skriver:

    Själv var Ikarosdokumentären på Netflix droppen, varför titta på ett dopat skådespel där fuskarna ofta kommer undan? Dessutom har jag inte femman så jag struntar i OS nästa år.

Kommentarsfältet är stängt.